Ochrana osobních údajů
Velmi mě těší váš zájem o mé internetové stránky levna-kvalita.cz. Ochranu
vašich soukromých údajů beru se vší vážností, proto si můžete být jistí, že
všechny vaše údaje (e-mailové adresy a další) jsou zpracovány v souladu se
zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.
Činím veškeré kroky, abych vámi svěřené údaje zabezpečil proti ztrátě,
manipulaci, zničení či zásahu nepovolaných osob.
Máte právo být informováni
Na požádání vám odpovím, zda a jaké osobní údaje jsem o vás zaznamenal.
V případě dotazů na zpracování vašich osobních údajů mi napište na e-mail
[email protected]
Získávání, zpracovávání a použití osobních údajů
Při procházení stránek levna-kvalita.cz zaznamenávám standardním způsobem
IP adresu (přidělenou vaším poskytovatelem), webovou stránku, z které moje
stránky navštívíte, jednotlivé navštívené stránky mého webu a datum a délku
vaší návštěvy. Další osobní údaje typu jména, e-mailu, kontaktů a dalších
zaznamenávám jen v případě, že mi je poskytnete dobrovolně v rámci
registrace, soutěží, vyplňování formulářů či anket na mém webu levnakvalita.cz.
Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu,
webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze
v rozsahu nezbytně nutném.
Vaše osobní údaje využívám k tomu, abych vás informoval o nabídkách či
službách, které poskytuji, případně k další komunikaci v rámci mé obchodní
strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a pokud o ně
nemáte zájem, můžete se kdykoliv odhlásit. Stačí mě kontaktovat, anebo tak
můžete učinit sami pomocí tlačítka „odhlásit se“, které naleznete v patičce
každého mého e-mailu. Pro usnadnění vaší orientace a pohybu na mých
stránkách využívám ukládání souborů cookies ve vašem prohlížeči.
Download

Ochrana osobních údajů Máte právo být informováni - levna