İŞVEREN OLARAK NİJERYA VİZESİ GEREKLİ EVRAK LİSTESİ
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Nijerya konsolosluğu vize
departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten
dilekçe
Vize başvuru formu
Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
Vergi Levhasının Fotokopisi
İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
Ticari Seyahatleriniz İçin Nijerya da ki Firmadan Davetiye
( Nijerya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Nijerya
konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
Nijerya da ki firmanın 3 yıllık vergi beyannamesi
Davetiye imzalayanın kimlik fotokopisi
2 Adet Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süreli)
BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK NİJERYA VİZESİ
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Nijerya konsolosluğa hitaben,
işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize
talebiniz belirten dilekçe.
Vize başvuru formu
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi
( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
Son üç aylık bordro fotokopisi
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Nijerya da ki Firmadan Davetiye
( Nijerya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Nijerya
konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
Nijerya da ki firmanın 3 yıllık vergi beyannamesi
Davetiye imzalayanın kimlik fotokopisi
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süreli)
EV HANIMI OLARAK NİJERYA VİZESİ GEREKLİ EVRAK LİSTESİ
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Nijerya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve
vize talebiniz belirten dilekçe
Vize başvuru formu
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süreli)
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 TL Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Eşinin geçerli ya da eski Nijerya vizesi varsa fotokopileri
ÖĞRENCİ OLARAK NİJERYA VİZESİ GEREKLİ EVRAK LİSTESİ
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Nijerya Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
Vize başvuru formu
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Nijerya ya seyahat edebilmesi için
muvafakat name
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı
eklenecektir.
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süreli)
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 TL Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Anne veya Babanın geçerli yada eski Nijerya vize si varsa fotokopileri
EMEKLİ OLARAK NİJERYA VİZESİ GEREKLİ EVRAK LİSTESİ
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Nijerya Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Vize başvuru formu
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süreli)
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 TL Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Download

vize için gerekli belgeler