2014 Birinci Çeyrek Sonuçları, Telekonferans Toplantı Daveti
Borsa İstanbul (AKGRT)
Değerli Yatırımcı Topluluğu,
Aksigorta, 2014 Birinci Çeyrek Sonuçlarını 29 Nisan 2014’te açıklıyor.
Bu vesileyle, ev sahipliği yaptığımız bu konferansa sizi de davet ediyoruz.
Telekonferans Toplantı detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.
Konferans Bağlantı Tarihi
Saat
Konuşmacılar
29 Nisan 2014
16:00 UK
17:00 CET
18:00 EET (yerel saat)
Uğur Gülen, Genel Müdür
Erkan Şahinler, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı
2014 Birinci Çeyrek Sonuçlarıyla ilişkili tüm dokümanlara http://www.aksigorta.com.tr/
linkinde bulunan “2014 Birinci Çeyrek Sonuçları” başlığından konferans bağlantısından
15 dakika öncesinde ulaşabilirsiniz.
Konferans bağlantısına katılmak için aşağıdaki linki kullanarak kaydınızı
gerçekleştirebilirsiniz:
http://event.on24.com/r.htm?e=780714&s=1&k=BB49FAB135E0C57724F1C6A454088B46
Aşağıdaki telefon bağlantılarını kullanarak da konferansa katılabilir ve sorularınızı
yöneltebilirsiniz:
Türkiye
+902162171202
UK
+44 – 2071071613
UK (Ücretsiz)
08082381773
US (Ücretsiz)
+1 8669075925
Saygılarımızla,
Aksigorta Yatırımcı İlişkileri
Download

2014 Birinci Çeyrek Sonuçları, Telekonferans Toplantı