2013 Yıl Sonu Sonuçları, Telekonferans Toplantı Daveti
Borsa İstanbul (AKGRT)
Değerli Yatırımcı Topluluğu,
Aksigorta 2013 Yıl Sonu Sonuçlarını 17 Şubat 2014’te açıklıyor.
Bu vesileyle, ev sahipliği yaptığımız bu konferansa sizi de davet ediyoruz.
Telekonferans Toplantı detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.
Konferans Bağlantı Tarihi
Saat
Konuşmacılar
17 Şubat 2014
16:00 UK
17:00 CET
18:00 EET (yerel saat)
Uğur Gülen, Genel Müdür
Erkan Şahinler, Genel Müdür Yardımcısı–Mali İşler
2013 Yıl Sonu Sonuçlarıyla ilişkili tüm dökümanlara http://www.aksigorta.com.tr/
linkinde bulunan “2013 Yıl Sonu Sonuçları” başlığından konferans bağlantısından 15
dakika öncesinde ulaşabilirsiniz.
Konferans bağlantısına katılmak için aşağıdaki linki kullanarak kaydınızı
gerçekleştirebilirsiniz:
http://event.on24.com/r.htm?e=747783&s=1&k=6A65D8C5C8A08496445D8384F1BC25E0
Aşağıdaki telefon bağlantılarını kullanarak da konferansa katılabilir ve sorularınızı
yöneltebilirsiniz:
Turkey Dial In number +902162171202
UK Dial in Number
+44 - 2030432441
UK Toll free Number
08082381773
US Toll free Number
+1 8669075924
Kinds Regards,
Aksigorta IR Team
Download

2013 Yıl Sonu Sonuçları, Telekonferans Toplantı Daveti