CİBUTİ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
•Cibuti devletinin ülkemizde temsilciliği bulunmamaktadır.Türk vatandaşları vizelerini en yakın Paris ve Kahire
büyükelçiliğinden almaları gerekir.Detaylı bilgi için lütfen bizi arayın.
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
ÇAD VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
•Çad ın ülkemizde temsilciliği bulunmamaktadır.Çad ın Paris büyükelçilği ülkemize akreditedir.Detaylı bilgi için
lütfen bizi arayınız...
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-
ÇEK CUMHURİYETİ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Çek Cumhuriyeti Başkonsolosluğuna
hitaben yazılmış vize talep dilekçesi• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi
bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve
çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi
• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Gidiş tarihinden 1 gün önce -dönüş tarihinden bir gün sonra yaptırılmalıdır.)TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Çek Cumhuriyeti baş konsolosluğuna hitaben
yazılmış vize talep dilekçesi
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye (Çek Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi
bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve
çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi
• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Gidiş tarihinden 1 gün önce -dönüş tarihinden bir gün sonra yaptırılmalıdır.)-
DANİMARKA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye : Danimarka daki refereansınızdan Danimarka ca veya İngilizce yazılmış davetiye.Davet edilen ile davet edenin
açık isimleri , adresleri , birbiriyle olan akrabalık dereceleri , ziyaretin amacı , davet eden kişinin kimlik numarası (cpr.nr.)
nişanlı/sevgili durumunda ne kadar zamandır tanışık olduklarını belirtilmsi gerekmektedir davet eden kişi nişanlı yada
sevgiliyse birlikte çekilmiş fotoğraf A4 boyutunda bir kağıda renkli fotokopi çekilerek getirilmelidir.
• Davet eden kişinin oturum kartı fotokopisi , davet eden kişi Danimarka vatandaşıysa pasaport fotokopisii
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Danimarka Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize
talep dilekçesi• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 6 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi
bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.)
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 4 aylık maaş bodrosu kaşeli ve imzalı
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları
gösteren)
• Evli ise evlilik cüzdanının aslı , işlenmiş sayfalarının A4 kağıda fotokopisii
• Kimlik fotokopisi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-
• Danimarka Soru Formu eksiksiz doldurulmalıdır.
•DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Danimarka başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Danimarka baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize
talep dilekçesi
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye Danimarkadaki firmadan İngilizce/Danimarkaca antetli kağıda kaşeli imzalı yazılmış davetiye.Danimarkadaki
firmanın adresi , Telefon numarası ve benzeri bilgilere ye verilmesi gerekmektedir.Ayrıca başvuru sahibinin Danimarka da
kaç gün kalacağı ve ne sıklıkla gitmesi gerektiği , ziyaretin sebebi , Danimarka daki firmanın Türk firmasından hangi ürünü
satmak/almak istediği ve 2 firmanın birbiriyle nasıl bağlantı kurduğu belirtilmesi gerekmektedir.(Mail yazışmaları , fatura ve
sözleşmeler olabilir.)
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 4 aylık maaş bodrosu kaşeli ve imzalı
• Son 6 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi
bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları
gösteren)
• Evli ise evlilik cüzdanının aslı , işlenmiş sayfalarının A4 kağıda fotokopisii
• Kimlik fotokopisi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası• Danimarka Soru Formu eksiksiz doldurulmalıdır
•DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Danimarka başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
DEMOKRATİK KONGO VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi
•Aşı KArnesi
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Demokratik KongoBaşkonsolosluğuna
hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı
telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
TİCARİ
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer
aldığı davetiye.
• Kimlik fotokopisi
•Aşı KArnesi
• Davetiye
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Demokratik Kongobaş konsolosluğuna hitaben
yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon
numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
Download

CİBUTİ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ÇAD VİZESİ