KANADA
Ülke Arması
Ülke Bayrağı
VİZE BAŞVURU EVRAKLARI VE BİLGİLERİ :
Başkenti : OTTOWA
Kanada vize başvurularında her türlü hizmeti danışma
merkezimizden alabilirsiniz.
Babürşah vize ofisi olarak, Kanada için Turistik Ziyaret,
Ticari Ziyaret veya Akraba Ziyaretlerinizde Vize
Başvurularınız için danışmanlık hizmeti vermekteyiz.
VİZE DURUMU
Umuma Mahsus Pasaport: Vize İsteniyor
Yeşil Pasaport: Vize İsteniyor
Hizmet Pasaportu: Vize İsteniyor
Diplomatik Pasaport: Vize İsteniyor
TURİSTİK VİZELER
İşverenler İçin Gerekli Belgeler






Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
Varsa Eski Pasaportlarınız
2 adet Yakın tarihli vesikalık fotoğraf (arka zemin beyaz fonlu)
Eksiksiz doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
Kimlik Fotokopisi
Şirketin Antetli kağıda kaşeli imzalı olarak Kanada Konsolosluğuna hitaben
yazılmış seyahat tarihlerinizi ve ne amaçla ne için gidildiğini ve masraflarınızın
şirket tarafından karşılandığını belirten İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Dilekçe
örneği şirketimiz tarafından, arzu edilirse, verilmektedir.)








Şirket İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni tarihli Şirket Vergi Levhası Fotokopisi
Yeni tarihli Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi
Şirketin Kuruluş ve Ortaklığını Gösteren Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu (Otel adres bilgileri ile)
Banka hesapları /kredi kart fotokopisi/tapu fotokopileri (diğer maddi durumu
gönderen ek belgeler)
Evliler için Evlilik cüzdanı
Seyahat Süresini Kapsayan, 30.000 Euro Teminatlı, Seyahat Sağlık Sigortası
Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler






Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
Varsa Eski Pasaportlarınız
2 adet Yakın tarihli vesikalık fotoğraf (arka zemin beyaz fonlu)
Eksiksiz doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
Kimlik Fotokopisi
Şirketin Antetli kâğıda kaşeli imzalı olarak Kanada Konsolosluğuna hitaben
yazılmış seyahat tarihlerinizi ve ne amaçla ne için gidildiğini ve masraflarınızın
şirket tarafından karşılandığını belirten İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Dilekçe
örneği şirketimiz tarafından, arzu edilirse, verilmektedir.)












Şirket İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni tarihli Şirket Vergi Levhası Fotokopisi
Yeni tarihli Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi
Şirketin Kuruluş ve Ortaklığını Gösteren Ticaret Sicil Gazetesi
S.S.K. İşe Giriş Bildirgesi
Son 4 aylık Maaş Bordrosu. Kaşeli ve İmzalı
Son 4 aylık S.S.K Bildirgesi
Devlet memurları için Görev Bildiren Belgesinin aslı
Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu (Otel adres bilgileri ile)
Banka hesapları /kredi kart fotokopisi/tapu fotokopileri (diğer maddi durumu
gönderen ek belgeler)
Evliler için Evlilik cüzdanı
Seyahat Süresini Kapsayan, 30.000 Euro Teminatlı, Seyahat Sağlık Sigortası
Emekliler İçin Gerekli Belgeler












Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
Varsa Eski Pasaportlarınız
2 adet Yakın tarihli vesikalık fotoğraf (arka zemin beyaz fonlu)
Eksiksiz doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
Kimlik Fotokopisi
Kanada Konsolosluğuna hitaben yazılmış seyahat tarihlerinizi ve ne amaçla ne
için gidildiğini ve masraflarınızın kim tarafından karşılandığını belirten İngilizce
Vize Talep Dilekçesi (Dilekçe örneği şirketimiz tarafından, arzu edilirse, verilmektedir.)
Emekli Cüzdanı Fotokopisi
Emekli banka maaş kartı veya alınan net miktarı gösteren belge
Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu
Banka hesapları /kredi kart fotokopisi/tapu fotokopileri (diğer maddi durumu
gönderen ek belgeler)
Evliler için Evlilik cüzdanı
Seyahat Süresini Kapsayan, 30.000 Euro Teminatlı, Seyahat Sağlık Sigortası
Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler











Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
Varsa Eski Pasaportlarınız
2 adet Yakın tarihli vesikalık fotoğraf (arka zemin beyaz fonlu)
Eksiksiz doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
Kimlik Fotokopisi
Kanada Konsolosluğuna hitaben yazılmış seyahat tarihlerinizi ve ne amaçla ne
için gidildiğini ve masraflarınızın kim tarafından karşılandığını belirten İngilizce
Vize Talep Dilekçesi (Dilekçe örneği şirketimiz tarafından, arzu edilirse, verilmektedir.)
Yeni tarihli öğrenim durumun gösterir belge
18 yaşından küçükler için anne ve babanın muvafakat belgesi
Anne yada babanın yukarıda belirtilen şartlara uygun diğer evrakları
Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu
Seyahat Süresini Kapsayan, 30.000 Euro Teminatlı, Seyahat Sağlık Sigortası
Not : Vize
başvurularının değerlendirilmesinde tamamen Kanada Konsolosluğu
yetkilidir.
TİCARİ VİZELER
İşverenler İçin Gerekli Belgeler







Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
Varsa Eski Pasaportlarınız
2 adet Yakın tarihli vesikalık fotoğraf (arka zemin beyaz fonlu)
Eksiksiz doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
Kimlik Fotokopisi
Kanada'daki firmadan davetiye
Şirketin Antetli kağıda kaşeli imzalı olarak Kanada Konsolosluğuna hitaben
yazılmış seyahat tarihlerinizi ve ne amaçla ne için gidildiğini ve masraflarınızın
şirket tarafından karşılandığını belirten İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Dilekçe
örneği şirketimiz tarafından, arzu edilirse, verilmektedir.)








Şirket İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni tarihli Şirket Vergi Levhası Fotokopisi
Yeni tarihli Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi
Şirketin Kuruluş ve Ortaklığını Gösteren Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu (Otel adres bilgileri ile)
Banka hesapları /kredi kart fotokopisi/tapu fotokopileri (diğer maddi durumu
gönderen ek belgeler)
Evliler için Evlilik cüzdanı
Seyahat Süresini Kapsayan, 30.000 Euro Teminatlı, Seyahat Sağlık Sigortası
Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler







Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
Varsa Eski Pasaportlarınız
2 adet Yakın tarihli vesikalık fotoğraf (arka zemin beyaz fonlu)
Eksiksiz doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
Kimlik Fotokopisi
Kanada'daki firmadan davetiye
Şirketin Antetli kâğıda kaşeli imzalı olarak Kanada Konsolosluğuna hitaben
yazılmış seyahat tarihlerinizi ve ne amaçla ne için gidildiğini ve masraflarınızın
şirket tarafından karşılandığını belirten İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Dilekçe
örneği şirketimiz tarafından, arzu edilirse, verilmektedir.)













Şirket İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni tarihli Şirket Vergi Levhası Fotokopisi
Yeni tarihli Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi
Şirketin Kuruluş ve Ortaklığını Gösteren Ticaret Sicil Gazetesi
S.S.K. İşe Giriş Bildirgesi
Son 4 aylık Maaş Bordrosu. Kaşeli ve İmzalı
Son 4 aylık S.S.K Bildirgesi
Devlet memurları için Görev Bildiren Belgesinin aslı
Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu (Otel adres bilgileri ile)
Banka hesapları /kredi kart fotokopisi/tapu fotokopileri (diğer maddi durumu
gönderen ek belgeler)
Evliler için Evlilik cüzdanı
Açık ev adresi ve ev telefon numarası, ayrıca halen evli olanların eşinin adı,
soyadı doğum yeri ve tarihi yazılı bir döküm,
Seyahat Süresini Kapsayan, 30.000 Euro Teminatlı, Seyahat Sağlık Sigortası
Not : Vize
yetkilidir.
başvurularının değerlendirilmesinde tamamen Kanada Konsolosluğu
Download

Canada Vizesi - Babürşah Vize Ofisi