ДТТУ “ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ “ ДООЕЛ експорт-импорт-Скопје
Agencija 1 Ul. Nikola Vapcarov Br. 22 Skopje, R. Makedonija
2 3 238 082; 3 216 035; faks:2 3238 083
Agencija 2 Ul. Veљko Vlahoviќ br. 8 Skopje, R. Makedonija 2 3 216 392; 3116 865
Aгенција Охрид Ul. Makedonski prosvetiteli br.14A Ohrid, Р. Македонија
046 250 745; 046 250 746 faks: 046 250 743 ЛИЦЕНЦА A
www.fibula.com.mk fibula@-home.mk [email protected]
ТРЕТО И ЧЕТВРТО ЛИЦЕ БЕСПЛАТНО
ПОЛИХРОНО Едно од трите најпознати летувалишта на првиот прст на полуостровот
Халкидики. Се наоѓа на 90 км. југоисточно од Солун пред Ханиоти. Голема песочна плажа,
кристално чисто море, природна убавина, бујна медитеранска вегетација, гостопримливоста на
домаќините го прават ова место примамливо за одмор.
ВИЛА ЕФТЕРПИ
Вилата се наоѓа на само 80 метри од песочната плажа во Полихроно. Располага со убаво
уредени двокреветни апартмани на прв и втор спрат и со трокреветни апартмани на
приземје.Сите апартмани се опремени со бања, комплетна кујна одвоена од спалната, ТВ,
клима уред (вклучен во цена), тераса. Трокреветните апартмани на приземје немаат тераса и
го користат делот од градината.
Ценовник бр.25
Termini
EFTERPI
Broj no}evaw
no}evawa
evawa
16.08-25.08
25.08-01.09
APP
1/3
159
APP
1/2
149
Last Minute
Last Minute
9 no}i
no}i
7 no}i
no}i
01.09-08.09
7 no}i
no}i
08.09-15.09
7 no}i
no}i
15.09-22.09
7 no}i
no}i
22.09-29.09
7 no}i
no}i
119
109
Last Minute
Last Minute
99
Last Minute
95
Last Minute
89
Last Minute
69
Last Minute
95
Last Minute
89
Last Minute
79
Last Minute
59
Last Minute
Во Вила Ефтерпи во цената е вклучено користење на клима
ПЕФКОХОРИ е познато туристичко место сместено на првиот прст од полуостровот
Халкидики, на 100 км. оддалеченост од Солун. Сместен е во кристално чистиот Торонски залив,
опкружен со бујна медитеранска вегетација, со мирис на борова шума и маслинки. Пефкохори
го краси преубава црква, улици со расцветани лимонови стебла, долга песочна плажа, осветлено
шеталиште покрај море кое во вечерните часови го менува својот изглед и станува центар на
збиднувањата, благодарение на многуте таверни, рибни ресторани, пицерии и барови.
ВИЛА ВИЛАР Се наоѓа во Пефкохори на
главната улица, 100 м. од плажа.
Располага со двокреветни, трокреветни
студија и четворокреветни апартмани.
Сите имаат тераси, купатилоо со фен,
Комплетно опремена кујна, ТВ и клима.
Termini
Broj no}evaw
no}evawa
evawa
ВИЛА АРТОС Се наоѓа во Пефкохори над
кружниот тек, околу 100 м. од плажа.
Располага со двокреветни и трокреветни
студија на прв спрат со тераса, купатило
копмлетно опремена кујна, телевизор, клима.
ВИЛА ВИЛАР
1/2
1/3
ВИЛА АРТОС
1/4
1/2+1
1/3
159
Last Min
119
Last Min
99
Last Min
95
Last Min
89
Last Min
69
Last Min
159
Last Min
119
Last Min
99
Last Min
95
Last Min
89
Last Min
69
Last Min
Апп
16.08-25.08
9 no}i
no}i
25.08-01.09
7 no}i
no}i
01.09-08.09
7 no}i
no}i
08.09-15.09
7 no}i
no}i
15.09-22.09
7 no}i
no}i
22.09-29.09
7 no}i
no}i
149
Last Min
109
Last Min
95
Last Min
89
Last Min
79
Last Min
59
Last Min
159
Last Min
119
Last Min
99
Last Min
95
Last Min
89
Last Min
69
Last Min
159
Last Min
119
Last Min
99
Last Min
95
Last Min
89
Last Min
69
Last Min
Во Вила Вилар и Вила Артос во цената не е вклучено користење на клима уред,
се доплатува 5 еур на ден.
Cenite se dadeni po lice vo evra, pla}aweto e vo denarи po kurs 61.8 mkd.
Cenite se dadeni po lice za 7 i 9 no}evawa so vklu~en avtobuski prevoz
Za paket aran`manot od 9 no}i so sopstven prevoz se odbiva 15 eur od vkupnata cena po
lice ( за цена дадена на LAST MINUTE не се одбива превоз)
•
•
•
•
Zadol`itelno zdravstveno i patni~ko osiguruvawe 3 eur/185 mkd (do 65 god)
Treto i ~etvrto lice besplatno smestuvawe pla}aat samo prevoz
Cena za prevoz za dete 25 eur / 1.545 mkd
Cena za prevoz za vozrasen 35 eur / 2.163 mkd
NAPOMENA:
- Koristeweto na sobite zapo~nuva prviot den od 14:00- po lokalno vreme, a se
napu{taat vo 09:30- po lokalno vreme posledniot den!
- Za higienata vo sobite za vreme na prestojot se gri`at samite gosti!
Poa|awe od Skopje Avtobuska Stanica vo 04:00~.
Vra}awe posledniot den vo popladnevnite ~asovi !
[email protected] NAPOMENA:
Pla}aweto e zadol`itelno vo denari
Za ova patuvawe potreben e validen biometriski paso{ и бел лист (viza ne e potrebna);
ne se potrebni posebni vakcini
Za rezervacija zadol`itelna uplata avans od 30% od vkupniot iznos, celosna doplata 7
dena pred patuvawe
Programata e lektorirana od lektor Ana Ba~varovska
Za realizacija na aran`manot potreben e minimum od 40 patnici.
Za ovoj aran`man va`at op{tite uslovi na patuvawe na Fibula Er Travel i SKTM,
pobarajte gi vo agencijata
Download

CenovnikHalkidiki 25