INEX
3216-389
ГРЦИЈА ЛЕТО 2015
СКИЈАТОС
За целосна уплата до 1-ви Април – 10 % ПОПУСТ
СКИЈАТОС
Еден од најатрактивните од групата острови Споради на Егејското море. Со површина од 48 kм2, Скијатос е
познат по долгите песочни плажи, борова шума и кристално чиста вода. Скијатос е остров со 66 песочни
плажи со различен карактер: Vromolinos и Banana за млади каде преку целиот ден се сервира модерна музика,
хитови и party атмосфера; Најубав песок има на плажата Kukunaris; со најубава боја на морето мами плажата
Megali Amos; а ако повеќе сакате плава боја во сите нијанси со својот изглед ќе ве освои Agia Paraskeva и
Trulos. Сите случувања се во главниот град Скијатос, познат по забавата до утринските часови.
ВИЛА ПОСЕЈДОН се наоѓа на Мегали Амос, 2 км од главниот град, на само 1мин. од плажа. Располага со
двокреветни студија опремени со чајна кујна, тоалет, клима уред-(вклучен во цената), ТВ и тераса. Комплексот
има сопствена таверна.
ВИЛА ПАНДОРА се наоѓа на средина на островот на само 7км. од центарот на градот во местото познато под
името Колиос кое има прекрасна песочна плажа оддалечена од вилата на само 5мин. Располага со
двокреветни
и трокреветни студија. Собите се со
комплетно опремена кујна , тоалет, ТВ, клима уред и
веранда.
ВИЛА КОЛИОС се наоѓа на средина на островот на само 7км. од центарот на градот во местото познато под
името Колиос кое има прекрасна песочна плажа оддалечена од вилата на само 1мин. Располага со
двокреветни и трокреветни студија. Собите се со комплетно опремена кујна , тоалет, ТВ, клима уред (вклучен
во цената) и тераса или веранда.
Термини
01.06
10.06
19.06
28.06
07.07
16.07
25.07
03.08
12.08
21.08
30.08
08.09
17.09
Ноќевања
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
109
129
159
179
229
279
279
289
259
209
159
129
99
139
159
179
209
249
299
299
299
289
229
179
139
99
149
169
199
239
289
299
299
279
219
179
139
99
ПОСИЈДОН
Студио 1/2
КОЛИОС
Студио 1/3
ПАНДОРА
129
Студио
1/2 | 1/3
Ценовник бр. 3

Cenite se izrazeni vo evra, a pla]aweto e vo denarska protivvrednost po kurs 61.8 mkd.

Cenite se dadeni po lice za 9 no]evawa so vklu~en avtobuski prevoz i karta za traekt

Treto lice popust 30%, dete 2-12 god pla]a 50%

Cena za prevoz za dete od 02-12 god 80 eur 4.944 mkd, (bez aran`man)
dete do 02 god-besplatno (bez sedi[te)

Cena za prevoz za vozrasen 110 eur / 6.798 mkd, (bez aran`man)

Zado`itelno patniko osiguruvawe 5 eur/ 310 mkd za lica do 70 god.

Za paket aran`mani od 9 no]i so sopstven prevoz se odbiva 30 eur od vkupnata cena po
lice, za deca do 12 god, 20 eur
NAPOMENA:

Koristeweto na sobite zapo~nuva prviot den od 14:00-po lokalno vreme, a se napu[taat
vo 09:30-po lokalno vreme posledniot den!

Za higienata vo sobite za vreme na prestojot se gri`at samite gosti, site nastanati
[teti za vreme na prestojot se na tovar na patnicite!
Poa\awe od Skopje -Avtobuska Stanica, eden den pred navedenite datumi vo 22:00~.
Vra]awe posledniot den vo popladnevnite ~asovi !
[email protected] NAPOMENA:

Za ova patuvawe potreben e validen биометриски пасош (минимум важност 90 дена од
денот на враќање во државата) и бел лист (viza ne e potrebna); ne se potrebni posebni vakcini

Za rezervacija zadol`itelna uplata na avans od 30% od vkupniot iznos, celosna doplata
7 dena pred patuvawe

Programata e lektorirana od lektor Ana Ba~varovska

Za ovoj aran`man va`at op[tite uslovi na patuvawe na agencijata.
Ул. 11ти Октомври 5 (Градски Плоштад Македонија), 1000, Скопје, Македонија
Тел: + 389 (0) 2 3216 389; www.inex.com.mk; email: [email protected]
Download

INEX 3216-389 ГРЦИЈА ЛЕТО 2015 СКИЈАТОС