OFERTЁ SPECIALE
e
Rezervo më herët, përfito çmim
të lira me zbritje...
Ofertat janё pёr muajin Gusht/Shtator: 7 netё
Akomodimi nё hotel, transferi dhe bileta e aeroplanit
AYBEL INN KEMER 3* AI
MAY GARDEN CLUB ALANYA 4* AI
HAPPY ELEGANT ALANYA 5* AI
HEDEF RESORT&SPA ALANYA 5* AI
CRYSTAL PARAISO VERDE BELEK 5* UAI
THE INN RESORT&SPA ALANYA 5* UAI
RAYMAR HOTEL SIDE 5* UAI
Q PREMIUM RESORT ALANYA 5* UAI
KARMIR RESORT&SPA KEMER 5* UAI
CRYSTAL ADMIRAL RESORT SIDE 5* UAI
AYDINBEY FAMOUS BELEK 5* UAI
LARA FAMILY CLUB LARA 5* UAI
QUATTRO BEACH RESORT ALANYA 5* UAI
ASDEM BEACH LABADA KEMER 5* UAI
RAMADA RESORT LARA 5* UAI
BELAZUR RESORT&SPA BELEK 5* UAI
CRYSTAL NIRVANA LAGON VILLAS KEMER
RIXOS LARES PARK LARA 5* UAI
DELPHIN IMPERIAL LARA 5* UAI
ROYAL ADAM&EVE BELEK 5* UAI
038 22 66 36
[email protected]
www.airtour.net
/Airtour
29/08 • 01/09 • 05/09 • 12/09
399 €
499 €
490 €
580 €
650 €
660 €
680 €
680 €
685 €
685 €
690 €
720 €
730 €
685 €
750 €
820 €
1,040 €
999 €
1,200 €
1,090 €
380 €
499 €
499 €
580 €
650 €
660 €
670 €
680 €
685 €
685 €
675 €
720 €
730 €
660 €
750 €
810 €
1,250 €
899 €
1,200 €
1,090 €
380 €
499 €
499 €
580 €
650 €
660 €
640 €
680 €
685 €
685 €
675 €
720 €
730 €
650 €
750 €
780 €
1,250 €
899 €
1,200 €
1,090 €
370 €
499 €
480 €
580 €
610 €
660 €
630 €
680 €
685 €
665 €
675 €
685 €
630 €
625 €
715 €
770 €
965 €
885 €
1,185 €
1,090 €
Download

VİOP Günlük Bülten 20 Mart 2015 Cuma