GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİ
Serbest meslek erbabı ve çalışan başvuru sahipleri için gerekli belgeler:









Doldurulmuş Vize Başvuru Formu
Emirates rezervasyon numarası ya da biletin kopyası
Not: Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.
Pasaportun belirgin fotokopisi. (2. ve 3. sayfaları, pasaportun geçerlilik tarihlerini
gösteren sayfalar, 60. sayfa, beraberinde seyahat eden ve o pasaporta kayıtlı çocukları
gösteren 5. sayfa) Eğer e-pasaport kullanılıyorsa, resimli tek sayfanın fotokopisi
Pasaportta kayıtlı çocukların nüfus kağıtlarının fotokopisi (her iki yüzü)
Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi
Açık renkli arka plana sahip 1 adet pasaport boyutunda fotoğraf
Vize ücreti
Başvuru sahibinin adına kayıtlı Ev ya da Cep telefonu faturası
Şirketin antetli kağıdına yazılmış ve kaşelenmiş seyahat tarihlerini ve sebebini belirten
dilekçe
Emekli başvuru sahipleri için gerekli belgeler:









Doldurulmuş Vize Başvuru Formu
Emirates rezervasyon numarası ya da biletin kopyası
Not : Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.
Pasaportun belirgin fotokopisi. (2. ve 3. sayfaları, pasaportun geçerlilik tarihlerini
gösteren sayfalar, 60. sayfa, beraberinde seyahat eden ve o pasaporta kayıtlı çocukları
gösteren 5. sayfa) Eğer e-pasaport kullanılıyorsa, resimli tek sayfanın fotokopisi
Pasaportta kayıtlı çocukların nüfus kağıtlarının fotokopisi (her iki yüzü)
Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi
Açık renkli arka plana sahip 1 adet pasaport boyutunda fotoğraf
Vize ücreti
Başvuru sahibinin adına kayıtlı Ev ya da Cep telefonu faturası
Yalnız seyahat edenler için, otel rezervasyonu ya da B.A.E’de ikamet eden akraba veya
arkadaş tarafından gönderilmiş davetiye mektubu. Bu kişilerin B.A.E’de ki oturma
müsaadelerinin kopyası da eklenmelidir.
Çalışmayan başvuru sahipleri için gerekli belgeler:








Doldurulmuş Vize Başvuru Formu
Emirates rezervasyon numarası ya da biletin kopyası
Not: Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.
Pasaportun belirgin fotokopisi. (2. ve 3. sayfaları, pasaportun geçerlilik tarihlerini
gösteren sayfalar, 60. sayfa, beraberinde seyahat eden ve o pasaporta kayıtlı çocukları
gösteren 5. sayfa) Eğer e-pasaport kullanılıyorsa, resimli tek sayfanın fotokopisi
Pasaportta kayıtlı çocukların nüfus kağıtlarının fotokopisi (her iki yüzü)
Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi
Açık renkli arka plana sahip 1 adet pasaport boyutunda fotoğraf
Vize ücreti
Başvuru sahibinin adına kayıtlı Ev ya da Cep telefonu faturası

Yalnız seyahat edenler için, otel rezervasyonu ya da B.A.E’de ikamet eden akraba veya
arkadaş tarafından gönderilmiş davetiye mektubu. Bu kişilerin B.A.E’de ki oturma
müsaadelerinin kopyası da eklenmelidir.
Öğrenci başvuru sahipleri için gerekli belgeler:









Doldurulmuş Vize Başvuru Formu
Emirates rezervasyon numarası ya da biletin kopyası
Not: Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.
Pasaportun belirgin fotokopisi. (2. ve 3. sayfaları, pasaportun geçerlilik tarihlerini
gösteren sayfalar, 60. sayfa, beraberinde seyahat eden ve o pasaporta kayıtlı çocukları
gösteren 5. sayfa) Eğer e-pasaport kullanılıyorsa, resimli tek sayfanın fotokopisi
Pasaportta kayıtlı çocukların nüfus kağıtlarının fotokopisi (her iki yüzü)
Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi
Açık renkli arka plana sahip 1 adet pasaport boyutunda fotoğraf
Vize ücreti
Başvuru sahibinin ya da yakın akrabasının adına kayıtlı Ev ya da Cep telefonu faturası
Yalnız seyahat edenler için, otel rezervasyonu ya da B.A.E’de ikamet eden akraba veya
arkadaş tarafından gönderilmiş davetiye mektubu. Bu kişilerin B.A.E’de ki oturma
müsaadelerinin kopyası da eklenmelidir.
ÖNEMLİ NOT:
1) Gerekli ilave belgeler: Cep Telefonu ya da Ev Telefonu faturası aboneliği, başvuru sahibi
ile aynı soyadını taşıyan başka birine de ait olabilir.
2) Vize başvurularına ait vize ücretleri yatırıldıktan sonra iade edilmez.
3) Emirates tarafından sağlanan tüm vizeler tek girişlik vizeler olmasına karşın, eğer
yolcuların seyahat programı Dubai'ye birden fazla giriş içeriyorsa, birden fazla vize
başvurusunda bulunulabilir (gemi seyahatine çıkan yolcular gibi). Bu durumlarda, vize
ücreti her bir başvuru talebine uygulanacaktır.
4) Pasaportun geçerliliği en az 6 ay olmalıdır.
5) Yalnızca T.C. vatandaşları ve Türkiye'de oturma izni bulunan yabancılar vizeye
başvurabilir.
6) Emirates tarafından sağlanan vizeleri kullanmak için, Dubai'ye giriş ve Dubai'den çıkış
için Emirates Havayolu kullanılmalıdır.
7) Eksik ya da tamamlanmamış belgeler bulunan başvurular kabul edilmez.
8) İşçi, şoför, çiftçi, işletmen, boyacı, inşaatçı gibi bağımsız çalışanların başvuruları ilgili
makamlar tarafından kabul edilmez.
9) Vize başvurusunun herhangi bir sebepten ötürü reddedilmesi halinde, başvuru sahibi vize
ücretini tekrar ödeyerek yeni başvuruda bulunabilir.
Download

GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİ