Агенција 1: Ул. Никола Вапцаров бр. 22 Скопје, Р. Македонија
T +3892 3238 081, 2| +3892 3216 035 | Ф +3892 3238 083 E: [email protected]
Агенција 2: Ул. Македонија бр. 21 Скопје, Р. Македонија
T +3892 3116 865 , 2 | +3892 3216 391 | Ф + 3892 3216 392 E: [email protected]
Агенција Охрид: Ул. Македонски просветители бр. 14А Охрид, Р. Македонија
T +389 46 250 745 Ф +389 46 250 746 | E: [email protected]
Агенција Куманово: Ул.III Мадоноска Ударна Бригада бр.52,Куманово,Р.Македонија
Т +389 31 420 220 Ф +389 31 420 402|Е: [email protected] ЛИЦЕНЦА А
www.fibula.com.mk
КРФ-КАВОС И МОРАИТИКА
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ДО -40%
KRF vo srceto na Jonskoto More pome\u Italijanskoto kopno na zapad i Gr~koto na istok se protega
Jonskiot arhipelag pretstaven so nekolku pogolemi i pomali ostrovi.
Najseveren ostrov vo arhipelagot e najposeteniot ostrov Krf so glavniot grad Kerkira. Dominantna
vegetacija na ostrovot se ~etinarite i maslinovite stebla, po [to Krf se narekuva i "Zelen ostrov".
Osven po `ivopisnata priroda, iskonskoto minato i qubeznite doma]ini Krf e poznat i po svoite
peso~ni pla`i.
KAVOS e malo no atraktivno grad~e za odmor i zabava. Se nao\a vo ju`niot del na ostrovot i e
oddale~en 40 km od glavniot grad Kerkira. Izobiluva so diskoteki, barovi, restorani, taverni,
supermarketi, peso~ni pla`i. Kavos e ~esta destinacija za mladata populacija i `ivee 24 ~asa vo
tekot na letniot period poradi [to se narekuva Gr~ka Ibica
Вила Ентони e locirana vo centarot na Kavos na okolu 150m do pla`a. Raspolaga so dvokrevetni
studija na prizemje i na prv sprat. Site sobi imaat balkon, mini kujna ([poret so grejni tela,
fri`ider, komplet pribor) i bawa so tu[.
ANTHONY’S
ANTHONY’S
MORAITIKA e modereno turisti~ko selce koe le`i okolu priroden zaliv. Seloto e, oddale~eno
20km od glavniot grad Kerkira, kade ima golem broj na restorani, taverni, barovi i prodavnici za
da zadovolat se~ij vkus.
Вила Бела Грециа e locirana vo Moraetika na okolu 10min. do pla`a. Raspolaga so dvokrevtni
studija na prv i na vtor sprat. Site sobi imaat balkon i klima ured (dopolnitelno se naplaka), mini
kujna ([poret so grejni tela i rerna, fri`ider, komplet pribor) i bawa so tu[. Vilata ima i
sopstven bazen. Besplaten internet na recepcija i vo kafiterija
Термини
Број
ноќевања
9
06.07-15.07
15.07-24.07
9
9
9
9
9
9
9
9
7
02.08-11.08
11.08-20.08
20.08-29.08
29.08-07.09
07.09-16.09
16.09-23.09*
БЕЛА ГРЕЦИА
СТУДИО
СТУДИО
1/2
27.06-06.07
24.07-02.08
ЕНТОНИ
LAST LAST
MINUTE
99€
155€
155€
155€
140€
140€
125€
100€
80€
70*€
Додатен
кревет
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
1/2
LAST LAST
MINUTE
99€
169€
169€
169€
159€
159€
139€
119€
100€
70*€
Додатен
кревет
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
ГРАТИС
Cenovnik br.16
Ø Цените се изразени во евра, а плаќањето е во денарска противредност по курс 61.8 мкд.
Ø Цените се дадени по лице за 7 и 9 ноќевања со вклучен автобуски превоз и карта за траект;
Ø Во смените означени со (*) сместувањето е гратис, се наплаќа само автобуски превоз со карта за
траект 70 еур / 4.326 мкд (попустот не важи за овие термини).
Ø Доплата за користење на клима уред 5 еур. по ден
Ø Задолжително патничко осигурување, 310 mkd за лица до 65 год., 620мкд за лица од 65-70 год.
Ø Treto lice besplatno, pla]a samo prevoz
Ø Цена за превоз за дете од 02-12 год. 55 еур / 3.399 мкд, дете до 02 год.- бесплатно (без седиште)
NAPOMENA:
Ø Во цената е в калкулиран попустот. За аранжман со сопствен превоз не се одбива од
цената.
Ø Користење на собите започнува првиот ден од 14:00-по локално време, а се напуштаат во 08:30по локално време последниот ден!
Ø За хигиената во собите за време на престојот се грижат самите гости, сите настанати штети за
време на престојот се на товар на патниците!
Поаѓање од Скопје – Автобуска Станица, еден ден пред наведените датуми во 22:00ч
Враќање последниот ден во попладневните!
ВАЖНА НАПОМЕНА:
За ова патување потребен е валиден биометриски пасош и бел лист (виза не е потребна); не се потребни
посебни вакцини. Минимум важност 90 дена од денот на враќање во државата.
Ø За резервација задолжителна уплата на аванс од 30% од вкупниот износ, целосна доплата 7 дена
пред патување.
Ø Програмата е лекторирана од лектор Ана Бачваровска.
Download

КРФ-КАВОС И МОРАИТИКА